Gasellebedrift 2019

Vi er stolte over å ha blitt kåret til Gasellebedrift i 2019!🙌 Takk til de fantastiske læreran som bidrar til at både bedriften og arbeidsmiljøet blomstrer

Hva kjennetegner en gasellebedrift?

Gaseller er Dagens Næringslivs årlige, prestisjefylte titulering og ikke minst utmerkelse av bedrifter som opplever betydelig vekst. Dagens Næringsliv kårer norske gaseller hver høst sammen med sine partnere. Det er flere vilkår for å kunne oppnå Gasellestatus. Blant annet må bedriften minst ha doblet omsetningen i løpet av de siste fire år. Samtidig kan den ikke ha hatt negativ vekst i noe enkelt år og det akkumulerte driftsresultatet i perioden må ha vært positivt.

Gasellebedriftene har det Dagens Næringsliv omtaler som ekstrem vekst, og bare en liten brøkdel av landets bedrifter klarer å bli gaseller. Avisen påpeker at det hovedsaklig er små og mellomstore bedrifter som blir gasellebedrifter, – disse bedriftene har en voldsom betydning for norsk økonomi. Blant annet står de for en stor del av den samlede sysselsettingsveksten i norsk næringsliv, og også for en stor del av omsetningsøkningen.

Gaselleserien går i Dagens Næringsliv i oktober og november, og det har den gjort siden 2003. Parallelt med den redaksjonelle serien holdes det Gaselle-konferanser i nesten alle landets fylker.

Kriterier

  • Levert godkjente regnskaper.
  • Minst doblet omsetningen over fire år
  • Omsetning på over en million kroner første år.
  • Positiv samlet driftsresultat.
  • Unngått negativ vekst.
  • Vært aksjeselskap

Finn ut mer

» Start » For elever » Våre kurs » Kurspåmelding » Priser » TABSelev » Om oss » Kontakt oss

Sosiale media

Kontakt oss

Adresse

Skippergata 18
9008 Tromsø

Telefon

+ 47 776 67400

E-post

info@karlsen-trafikkskole.no

Orgnr

813 256 312 MVA.

 

atl-logo